Jump to content

A Samsung új okosórája kerek lesz

2015. 04. 26. 10:00

A Samsung máris nagy erőkkel készülődik egy újabb okosóra kiadására, melynek részeként még a hivatalos bejelentés előtt közzétette a cég az új darab SDK-ját. Ilyesmi korábban még nem fordul elő.

A fejlesztőknek lehetséges, hogy némi extra időre lesz szükségük alkalmazásaik finomítására, ugyanis a Galaxy Gear sorozat legfrissebb tagja minden valószínűség szerint kerek számlappal rendelkezik majd. Ez nagyban eltér az idősebb testvéreinél már megszokott, négyszögletes felület adta lehetőségektől.

A sajtóközlemény, mely az SDk bejelentésére szolgált, az Android Central oldalán jelent meg talán elsőként, ahol egy kerek, meteorológiai alkalmazás mutatta be az új felületet. Emellett más köralakú appok is szrepeltek a képeken, mint a CNN és a Yelp saját applikációja sok más között.

Arról sajnos semmi hír sincs, hogy az óra bemutatására mikor kerül sor, ám a piac addig sincsen kerek darabok nélkül, így ha ez a design tetszik igazán, akkor ajáljuk figyelmedbe a már elérhető Moto 360-at és az LG G Watch R-t.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra