Jump to content

Érkezik az Android for Work a régebbi Google eszközökre is

2015. 04. 16. 12:00

A Google már egy ideje elérhetővé tette az Android for Work alkalmazás az újabb, 4.0-ánál jobb eszközök számára, melynek köszönhetően az üzleti felhasználás során a készülékek tulajdonosai biztonságban férhettek hozzá az elérhetőségekhez, emailekhez, naptárhoz és fájlokhoz.

A Google februárban bocsátotta útjára az Android for Work-öt, mely lehetőséget adott a cégek rendszergazdái számára, hogy menedzseljék a munkával kacsolatos adatok és alkalmazások hozzáférését a dolgozók személyes Android készülékein is. Emellett az app lehetőséget ad rá, hogy a magán- és munkaügyeket a felhasználó külön kezelje, melyek közül az utóbbi titkosításra is kerül a nagyobb biztonság érdekében.

Az Android for Work lehetőségei már automatikusan részét képezték az 5.0 Lollipopnak. A felhasználók biztonságosan futtathatták az IT-admin által menedzselt változatát Google levelezésüknek, az elérhetőségeknek, a naptárnak, a feladatoknak, a dokumentumoknak, a Chrome és még sok másnak, többek között külsős alkalmazásoknak is. Az Android for Work Exchange és Notes támogatást is tartalmaz és hamarosan elérhető lesz 4.0-nál kisebb Androidokon is.

Forrás és fotó: thenextweb.com

Írta: Ambróz Nóra