Jump to content

360 fokos hangfal a Samsungtól 500 dollárért

2015. 04. 03. 16:00

Hamarosan beszerezheted a minden irányban zenét sugárzó, vezetéknélküli hangfalcsodát, melyet a Samsung a CES rendezvényén mutatott be. A hivatalosan Radiant 360 R7 névre keresztelt eszköz a hónapban már elérhető lesz 500 dollár körüli áron.

Az R7-ben a Samsung új, "ring radiator" (körsugárzó) technológiája bújik meg, mely képes a hangot minden irányban közvetíteni, így sosem kell aggódnod, hogy hova is teszed a készüléket.

A problémás pont az R7 esetében az ár lehet, mely világossá teszi, hogy nem mindenki számára ez az ideális vezetéknélküli hangszóró a piacon. Főleg, hogy egy pár Sonos hangfalra is befizethetsz ugyanennyiért.

Ennek ellenére azonban a Samsung ezzel szépen betömte az audioeszközeinek sorában tátongó lyukat.

Az R7 együttműködik majd a cég új Multiroom App alkalmazásával, mely lehetővé teszi a zeneszámok több eszköz közti megosztását. Emellett természetesen képes vezeték nélkül kapcsolódni a Samsung egyik-másik tévéjéhez és házimozi rendszeréhez.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a Samsung másik 360 fokos hangszórója, a kissé lámpaszerű külsővel megáldott WAM6500, mikor lesz elérhető.

Forrás: engadget.com

Fotó: engadget.com és slashgear.com

Írta: Ambróz Nóra