Jump to content

Előreinstallált Office a Samsung tabletein?

2015. 03. 24. 10:00

A Samsung és a Microsoft különös módon kissé összemelegedett, így a dél-koreai cég egyes kiválasztott Android táblagépein előreinstallált Office lesz nemsokára.

A Samsung és a Microsoft között még csak most ért véget az Android jogdíjaikért folyó per a múlt hónapban, ám a két cég máris roppant barátságos egymással. A közeli jövőben a Samsung által gyártott tabletek egy részén előreinstallált Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive és Skype is lesz. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy melyek ezek a „kiválasztott” Android táblagépek.

A Office-szal csomagolt készülékek az év első felében már megérkeznek. Emellett a cégek bejelentették már korábban, hogy leszervezték azt is, hogy a Samsung Galaxy S6 és Galaxy S6 Edge tulajdonosai 100 GB ingyenes felhőben való tárolási lehetőséget kapnak két éven keresztül a OneDrive szolgáltatásában.

A páros újdonsült kölcsönös nagy szeretetének harmadik gyümölcse, hogy a Samsung nemsokára Office 365-öt is ajánl majd egyes Android tabletet beszerző vásárlói számára.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: szabadlami.hu és hotinfb.com

Írta: Ambróz Nóra