Jump to content

Sony Xperia Z4 tablet 10,1”-os 2k kijelzővel

2015. 03. 02. 16:00

A Sony bejelentette vadonatúj Xperia Z4 tabletének indulását, mely az egyik legkönnyebb és legvékonyabb 10”-os tablet a piacon.

A 10,1”-os 2k kijelző mellett a tablet egy Qualcomm Snapdragon 810 négymagos 64-bites processzorral, LTE támogatással, 32 GB belső tárhellyel és vízálló borítással rendelkezik. Ehhez egy 6 000 mAH-es akku tartozik, mely a Sony szerint 17 órán keresztül bírja a videó lejátszást.

Kamera tekintetében az Xperia Z4 a hátoldalán egy 8 MP-es szenzort tud felmutatni, míg elől egy 5,1 megapixeles széles látószöggel rendelkező kamera található, mely ideális videóhívásokhoz és szelfikhez is egyaránt.

A Sony emellett a multimédia terén nyújtott teljesítményt is igyekezett javítani a Z4 esetében, így térhatású hangzással és fejhallgató felismeréssel ruházták fel a készüléket, mely ennek köszönhetően érzékeli milyen stílusú vagy típusú fejhallgatót csatlakoztattál és ennek megfelelően igazítja át a beállításokat. Emellett a zajszűrést is támogatja, ami különösen hasznos lehet Skype hívások, videóbeszélgetések és felvételek készítése esetén.

Az árazás és a kiadás időpontja még nem került terítékre, ám frissítjük a cikket, amennyiben biztos információkat hallunk.

Forrás és fotó: thenextweb.com

Írta: Ambróz Nóra