Jump to content

A Geeksphone szexuális teljesítményt mérő eszköze

2015. 02. 20. 14:00

Annyi unalmas fitnesz karperecet láttunk már, hogy lassan számon sem tartjuk őket. Miért érdemes megemlíteni mégis a Geeksphone első próbálkozását a hordható eszközök piacán? Nos a készülék a szokásos számláló funkciókon kívül, a szexuális teljesítményt is képes mérni.

A Geeksphone az a cég, akik már korábban adtak ki dual-OS készüléket és piacra dobtál az ultra-biztonságos Blackphone-t. Ideje azonban, hogy a hordható eszközök piacán is kipróbálják magukat.

A Geeksme elnevezésű csuklópánt, amolyan okosóraszerű eszköz, melynek kerek, OLED kijelzőjét 12 bi-color LED kelti életre. Valamint, ahogy az megszokott számolja a lépéseket, távolságot, elégetett kalóriát, követi az alvásciklust… magyarul mindent tud, amit a többi eszköz is. Szerény plusz, hogy hívásokat, üzeneteket és emlékeztetőket tud megjeleníteni a csuklódon, de még itt nincs okunk hanyatt esni.

Mivel akar a Geeksme kitűnni? Állítólag az eszköz képes mérni a szexuális teljesítményt, sőt nyomon követi a hálószobában elért „haladásodat” is. További érdekesség lehet, hogy az ökológiai lábnyomodat is segít követni, így mindig tisztában lehetsz azzal, milyen hatással vagy a környezetedre.

Sajnos a cég még nem mutatta be a hardvert és részleteket sem közölt (mégis mit értenek a szexuális teljesítmény követése alatt?!). Azt azonban tudjuk, hogy a készülék még az idei év folyamán elérhető lesz. Abban csak reménykedhetünk, hogy a közelgő Mobile World Congress eseményén több mindent is megtudunk.

Forrás: engadget.com

Fotó: sheknows.com és dreamstime.com

Írta: Ambróz Nóra