Jump to content

Tim Cook szerint az Apple Watch megérkezik áprilisban

2015. 01. 30. 12:00

Az elmúlt napokban tartott 2015 első negyedére vonatkozó konferencia során Tim Cook bejelentette, hogy az Apple Watch áprilisban fog megérkezni.

A vezérigazgató bejelentése szerint az óra körül minden a tervek szerint halad. Ez a hír közvetlenül azt követően hangzott el, hogy kiderült, az Apple eladásai rekordot döntöttek a karácsonyi időszak során, amikor 74 millió iPhone-t sikerült eladni.

Korábban pletykák szóltak arról, hogy az Apple Watch márciusban már kapható lesz, ám ezeket sajnos most Cook megcáfolta.

Amikor az Apple Watch-csal kapcsolatos elvárásairól kérdezték Cook azt válaszolta, hogy „nagyon magas elvárásai vannak, mivel mindennap használja és már most nem tudna élni nélküle.”

Az Apple Watch a cég eddigi legkomolyabb megjelenése a hordható eszközök piacán. A készülék képes szinkronizáltan működni a felhasználó iPhone-jával és használható az Apple Pay-jel is. A további lehetőségek közt szerepel a kommunikáció, a Sketch segítségével apró, gyors vázlatok rajzolása, míg a Tap feature-t használva a képernyő egyetlen érintésével elküldheted, hogy mit látsz egy barátodnak, feltéve, hogy az ő kezén is van egy Apple Watch.

A készülék három különböző verzióban lesz majd elérhető: a hagyományos Apple Watch rozsdamentes acél borítást kap, az Apple Watch Sport fluoroelastomer karpánttal és anodizált alumínium borítással érkezik, míg a luxus kiadású Apple Watch Edition 18 karátos arannyal lesz bevonva.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: thenestweb.com és businessspectator.com.au

Írta: Ambróz Nóra