Jump to content

A CES legjobb hordható eszköze: Bragi Dash

2015. 01. 19. 12:00

Ahogy az várható volt a fitnesz és egészség kategória szinte teljesen fedi a hordható eszközökét, legalábbis ami a CES ideje alatt bemutatott eszközöket illeti. Mit választanánk, ha két kategória legjobbját keresnénk? Kedvencünk a Bragi The Dash nevű füldugója, mely egyszerre hordható és kiváló sporteszköz is egyben.

Végre mostanra lassan leülepedik bennünk a sok újdonság, melyekkel a 2015-ös CES során ismerkedtünk meg, így tudunk favoritokat választani az egyes kategóriákban. Választásunk még egyértelműbb, mint sok esetben, ha a legjobb sportos hordható holmi mellett kell voksolnunk. Kedvencünk az Engadget-tel egyetértésben a Bragi-tól a The Dash elnevezésű füldugó, mely jócskán beleillik mindkét eszközcsoportba.

A vezeték nélküli, fülbe helyezhető apró eszköz kényelmesen hordható, épp elég picinyke ahhoz, hogy probléma nélkül, diszkréten megbújjon a füledben. Emellett pedig komoly fitnesz felhasználási lehetőségeket rejt magában. Az apró füldugó tevékenységfigyelő képességei közé tartozik, hogy képes adatolni a pulzusodtól kezdve számos az egészségedre vonatkozó dolgot, mely mellé egyszerű és intuitív érintésvezérlést biztosít.

Az alábbi videóból kiderül, miért választottuk a legjobbnak.

Forrás: engadget.com

Fotó: bragi.com és crowdfundinsider.com

Írta: Ambróz Nóra