Jump to content

Óriás mecharuha eladó az Amazonon

2015. 01. 18. 20:00

Már egy ideje a média figyelemmel követi a Kuratas elnevezésű mechanikus öltözetet, mely lényegében egy csaknem négymétes tisztelgés az animék előtt. A robotruha különlegessége, hogy tulajdonosa akár utazhat is benne. Az évek óta készülő csoda pedig mos5t végre megvásárolható az Amazonon... egymillió dollárért, Japán Kiotó körüli régiójában.

Amennyiben valaki a hatalmas robotruha megvásárlása mellett dönt, akkor nem árt, ha felkészül arra, hogy a nagyocska darabon további munkákat kell majd végeznie, hiszen amit kap lényegében csak egy kezdőcsomag. Emellett fel kell készülnie arra, hogy további pénzeket kell kiadni az öltözék kezeire, melyek nem tartoznak az egymilliós eladásba, ám nélkülük a dolog kissé hiányos.

Amikor a Kuratas először felbukkant, akkor az emberek leginkább csak egy eltúlzott geek-álom projektként tekintettek rá, ám az alkotó, a Suidobashi Nehézipari Vállalat bebizonyítota, hogy náluk ezek az álmok valóra válnak. Legalábbis egy bizonyos fokig, ugyanis a cég jelenleg megakadt a fejlesztéssel.

Ha esetleg szeretnél beszerezni egy ilyen darabot, akkor nem árt gyorsan lépned, ugyanis egyetlen példányt árulnak csak perpillanat, mellyel kapcsolatban az sem biztos, hogy már létezik.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mi történt a több évvel ezelőtt látott mosolyra aktiválódó gatlinggel, ám ez valószínűleg már túl sok lenne mindössze egymilliós áron.

Forrás: engadget.com

Fotó: gizmag.com és superhuman.ly

Írta: Ambróz Nóra