Jump to content

Ultimate Game Developer fejlesztői csomag olcsón

2015. 01. 06. 18:00

Van egy nagyszerű játékötleted, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Segítünk! A Ultimate Game Developer Bundle egy olyan kezdő és haladó fejlesztőknek szánt csomag, mely alapos ismereteket biztosít, hogy belevághass álmaid megvalósításába. Rádaásul most 95%-os kedvezménnyel juthatsz hozzá.

Az Ultimate Game Developer Bundle mindenre megtanít, amit tudni szeretnél a 2D és 3D game-ek kódolásáról asztali vagy mobil eszközökre.

Összesen mintegy 30 órányi anyagával az Ultimate Game Developer Bundle hét különböző kurzust tartalmaz, melyeket az Udemy készített. Ennek során elsajátíthatod, hogy miként készíthetsz olyan egyszerű játékokat, mint a Flappy Bird kódolás nélkül, miként építhetsz fel logikusan egy felhasználói felületet miközben megalkotod saját 2D játékodat, hogy teremthetsz mobil game-eket a semmiből HTML5-öt és Cocos2d-t használva, miközben megértheted az alkalmazásfejlesztés alapjait Androidra és olyan erőteljes motorokra írhatsz játékokat, mint a Unity3D.

Az eredetileg 989 dollár értékű csomagot most a TNW Deals jóvoltából mindössze 50 dolláros áron érheted el, melyért korlátlan hozzáférést kapsz a kurzusok anyagához, hogy ezt követően saját tempódban tanulhass.

https://deals.thenextweb.com/sales/become-a-game-developer-in-no-time?utm_medium=referral&utm_source=thenextweb.com&utm_campaign=gamedevbundle060115

Forrás: thenextweb.com

Fotó: en.wikipedia.com és wired.com

Írta: Ambróz Nóra