Jump to content

Az első lebegő, Bluetooth hangszóró

2015. 01. 05. 18:00

Láttál már hangszórót méltóságteljesen levitálni? Ha egy ehhez hasonló egyedi designnal szeretnéd emelni lakásod pompáját, akkor az Om/One lehet számodra az ideális választás. Ez a hangszóró ténylegesen lebeg, miközben vezeték nélkül is jó minőségben dalolja el kedvenc számaidat.

Ezúttal nem egy őrült koncepcióról van szó, mely még csak most keres támogatókat a Kickstarteren. Az Om/One Levitating Bluetooth Speaker már valóság, melyet akár te is beszerezhetsz.

Elég összekapcsolnod bármilyen Bluetooth eszközzel és máris előtörhetnek az erőteljes mély hangok a 3 watt-os RMS erősítőből, mely 105 decibelre képes. Ha pedig elmennél otthonról elég magaddal vinni a gömböt. Ez tökéletesen képes funkcionálni a talpazat nélkül is 15 órán keresztül egy töltéssel.

Külön extra, hogy minden Om/One eladásából támogatást küldenek az Immunity Project számára, mely egy non-profit kezdeményezés a HIV/AIDS megfékezésére. Az Om/One 180-200 dolláros áron rendelhető meg, ám többnyire csak az USA-n belül ingyenes a házhoz szállítás.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: digitaltrends.com és thenextweb.com

Írta: Ambróz Nóra