Jump to content

Mit várunk a las vegas-i CES-től? Hordhatók

2015. 01. 04. 20:00

2014 volt az első olyan esztendő, melynek során az okosórák ténylegesen nagy közfigyelmet kaptak. Kíváncsian várjuk, hogy az Android Wear olyan termékei után, mint a Moto 360, a Pebble szépséges Pebble Steel-je után vagy az Apple Watch megjelenését követően, milyen irányba haladnak tovább a hordható eszközök.

Nem érdemes semmilyen nagy bejelentést sem várni az Apple-től és a Google-től, nekik ugyanis megvannak a maguk privát eseményeik az ilyen alkalmakra, ráadásul az új Apple Watch a tervek szerint inkább a tavasz slágere lesz. Ennek ellenére azonban számíthatunk rá, hogy néhány gyártó bemutat majd Android Wear eszközöket, ám ezek keveset viselnek majd ezenkívül a Google keze nyomából.

A fitness trackerek természetesen már megelőzték az okosórákat. A Microsoft Bandet alapul véve arra számítunk, hogy ezek az eszközök egyre inkább közelednek majd az okosórákoz képességekben, melynek oka a rendkívül telített piac.

Ezeken felül a kisebb, kevésbé ismert játékosok is biztosan bemutatnak egy-két dolgot, melyek jobbára teljesen radikális, elrugaszkodottabb ötletek a siker reményében. Kíváncsian várjuk, hogy lesz-e ezek közt igazi áttörés.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: abcnews.go.com és mercurynews.com

Írta: Ambróz Nóra