Jump to content

HP Envy x2, a leválasztható PC új áron, új külsővel

2014. 11. 22. 14:00

Az eredeti Envy x2, mely a tavaly év elején került kiadásra, máris sok minden ígéreteset mutatott hordozhatóság és kinézet tekintetében. Az egykori szuperkönnyű és szuperkarcsú szerkezet azonban sok kívánni valót hagott maga után teljesítmény terén, így a HP most egy újabb kiadással tér vissza.

Ideje volt már, hogy a HP hardver-frissítse tabletből laptop, laptopból tablet készülékét, az Envy x2-t. A visszatérés során a gép teljesen új külsőt kapott, mely szerényen, nagy vonalakban emlékeztet csak a Microsoft Surface sorozatára. Az külső megreformálásán túl azonban más változások is történtek. Például két új méretben lesz kapható az Envy x2, így egy 13” és 15,6”-os változat kerül a piacra.

A legolcsóbb kiadás 750 dollár (182 000 ft kb.) lesz, mely százzal múlja alul az első generció árát. Ez azonban még természetesen variálódhat annak függvényében, hogy mi minden extrát szeretnél a Windows 8.1-et futtató jószágba. A 15,6” kiadásba többek között egy Intel Core M 5Y10 dual-core processzor kerül, 4 GB RAM és 500 GB-nyi hibrid tárhely, melyhez 16 GB flash tárolási lehetőség is jár. Ha szeretnéd a lehetséges legjobbat és legtöbbet kihozni az Envy-ből, akkor könnyen ott tarthatsz, hogy 1 000 dollárt, azaz csaknem 243 000 Ft-ot fizetsz. Az egészen más kérdés, hogy az ajánlat megéri-e a Surface Pro 3-mal szemben?

https://www.youtube.com/watch?v=ROTZLWKtQz4

Forrás: engadget.com

Fotó: trustedreviews.com és engadget.com

Írta: Ambróz Nóra