Jump to content

Az Android Wear eszközökkel vásárolhatsz az Amazonon

2014. 11. 22. 16:00

Ha eddig az lett volna a kifogásod a hordható okoseszközökkel szemben, hogy szinte semmit nem tudnak, nos akkor kijelenthetjük, hogy az Android Wear holmijai máris egy feature-rel többel igyekeznek úri kedvedet keresni. Az új opció lehetővé teszi, hogy roppant egyszerűen vásárolj az Amazon kínálatából.

Az Amazon nem szeretné, hogy a vásárlástól csak az tartson vissza, hogy nem vehetsz semmit az okosórád segítségével. Éppen ezért máris felkerült egy olyan alkalmazás a netes vásárlás nagyjától a Google Play alkalmazáslistájába, mely lehetővé tesz számodra minden amazonos opciót.

Egészen pontosan ez azt jelenti, hogy „kereshetsz a termékek között, majd vásárolhatsz egyetlen klikkeléssel, sőt ugyanilyen egyszerűen adhatsz termékeket a kívánságlistádhoz is.” Mindehhez nem kell más csak netkapcsolat és egy Android Wear óra.

Azon felül, hogy szinte azonnal rendelhetsz banánszeletelőt, miután rákiabáltál a csuklódra, hogy „start Amazon”, teljes Android 5.0 (Lollipop) támogatást is kapsz. Az alkalmazás mindennel működik, ami Android 4.3-at vagy ennél magasabbat futtat.

Forrás: engadget.com

Fotó: androidcentral.com és droidlife.com

Írta: Ambróz Nóra