Jump to content

A Pebble tulajdonosai már használhatnak PayPalt

2014. 11. 22. 18:00

Nem csak az Android Wear okosórái bővítik lehetőségeiket a csuklóról vásárlás fantasztikus opciójával, de a Pebble is kitesz magáért ezen a téren. Az elmúlt napokban a Pebble okosórák tulajdonosai számára elérhetővé vált a lehetőség, hogy használják a PayPalt, úgy hogy még egy okostelefont sem kell elővenniük.

A mai naptól a PayPal a Pebble tulajdonosai számára még egyszerűbben lesz elérhető, mint valaha. A mindenféle fizetési megoldást kínáló cég az elmúlt napokban bejelentette, hogy immár létrehoztak egy kompatibilist alkalmazást okosórák számára. Ez azonnal elérhető is lett ingyenesen a Pebble app store-jában.

Onnantól, hogy sikerült telepítened az alkalmazást, bármikor használhatod az órádat fizetésre minden olyan helyzen, ahol máskor is utalhatsz a PayPalen keresztül. Ebbe beletartoznak az éttermek és számos üzlet is, ám jobbára csak külföldön.

Ezen kívül adott a lehetőség, hogy notifikációkat állíts be Pebble eszközödön, melyek segítségével egyetlen pillantással ellenőrizheted a számládon rendelkezésedre álló pénz mennyiségét. Néhány hónappal korábban a PayPal már gondoskodott arról, hogy az Android Wear készülékeken is működjön a szolgáltatásuk, tehát mondhatjuk, hogy a cég az okosórás megoldások terén élen jár.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra