Jump to content

Már kapható az Asus ZenWatch

2014. 11. 18. 14:00

Az Asus ZenWatch immár beszerezhető a Google Play Store és a Best Buy webshopjain keresztül 200 dolláros áron, ami nagyjából 50 000 Ft-nak felel meg. Tudj meg többet a frissen kiadott készülékről!

Noha a legtöbb Android okosóra inkább köralakú képernyőjével igyekszik vásárlókat szerezni magának, az Asus design csapata nem csatlakozott a klasszikus áramlathoz. Az ennek ellenére igazán mutatósnak kikiáltott darab nemrégiben elérhetővé vált a Google Play Store és a Best Buy netes üzleteiben.

A ZenWatch bejelentésére szeptemberben került sor. Azóta tudjuk, hogy a készülék egy 1,63”-os AMOLED kijelzővel rendelkezik, melyet csinos fém keret fog körbe és egy elegáns testszínű/világos barna szíj tesz teljessé.

Az Android Wear eszközök körében szokásos lehetőségek mellett az Asus okosórájába belekerült a roppant praktikus Find My Phone funkció (találd meg a telefonom), egy távoli nézetkereső és egy rakás szenzor, melyek a relaxációs szintedet figyelik. (Ezért is lett a neve ZenWatch.)

Az ajánlatot érdemes megfontolni, hiszen a 200 dolláros ár bőven alatta marad versenytársaiénak. Míg a Moto 360 250 dollárba kerül, addig az LG G Watch R már 300 dollár, tehát lehet, hogy nem is rossz üzlet a ZenWatch.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: tuttoandroid.net és w8.ms

Írta: Ambróz Nóra