Jump to content

A Samsung bejelentése: új S Pen

2014. 11. 14. 20:00

A Samsung úgy látszik, hogy nem volt elégedett azzal, hogy mindössze egy régimódi, unalmas ceruzaszerűséget kínált okosteleonjai mellé. Éppen ezért érkezik az új fejlesztésű S Pen saját SDk-val, mely némileg szimpatikusabban mutat, mint elődje.

Az új kiadású, azaz Advanced S Pen kétszeresen érzékenyebb, mit a jelenleg forgalomban lévő S Pen. Emellett könnyebben ismeri fel a különböző gyorsaságot, dőlésszöget és forgást, melyek új, fejlettebb szerkesztési lehetőségeket tesznek elérhetővé. Kidolgozottsága olyannyira alapos, hogy képes életszerű ceruzaként viselkedni, így végre úgy nézhet ki a kézírásod a képernyőn, mint a papíron. Ezzel együtt a Note sorozat máris egy sokkal csábítóbb lehetőség a grafika művészeinek, ha szeretnének okostelefonjukon is alkotni.

A hardver azonban nem minden magában. A Samsung bejelentette, hogy az Advenced S Pent egy saját, update-elt S Pen SDK egészíti ki, mely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy kihasználják alkalmazásaikban az eszköz új feature-jeit.

Az Advanced S Pen kompatibilis a Galaxy Note 4-gyel és a Galaxy Edge-dzsel.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: samsung.com és androidheadlines.com

Írta: Ambróz Nóra