Jump to content

Tesztelhető a Skype valósidejű fordítója

2014. 11. 06. 14:00

A Windows 8.1 felhasználói számára adott a lehetőség, hogy kipróbálják a Skype új, egyelőre tesztfázisban lévő feature-jét. A valósidejű fordító eszköz azaz a Skype Translator használatához nem kell mást tenned, mint regisztrálni a hivatalos oldalon a tesztprgramba.

A Microsoft tegnapelőtt bejelentette, hogy a májusban már egy rövidke időre megvillantott Skype-os valósidejű fordító eszköz előnézete elérhetővé vált a Windows 8.1 felhasználói számára.

Annak érdekében, hogy te is részt vehess a tesztelésben, nincs más dolgod, mint beírni az emailcímedet a jelentkezéseket fogadó oldalon, majd végigugrálni az installáláson, melyhez minden szükséges dolgot emailben küldenek.

Az első körben a lehetőség csak a Windows 8.1 userei számára adott, illetve azoknak, akik részt vesznek a Windows 10 Technical Preview tesztelésében. A cég emellett azt is közzétette, hogy jelenleg még csak limitált mennyiségű jelentkezőt fogadnak, így ha szeretnél részt venni, nehogy lemaradj.

Annak ellenére, hogy még nem volt módunkban mindent kipróbálni, elárulhatjuk, hogy a valós idejű kétoldali fordítás legalábbis érdekes élmény, melyet szükség esetén roppant praktikus lehet, ám érdemes csupán szórakozásból is egyszer kipróbálni majd.

Kattints az alábbi videóra, ha többet szeretnél megtudni az feature-ről:

https://www.youtube.com/watch?v=cJIILew6l28

Forrás: thenextweb.com

Fotó: michellgroup.com és holatelcel.com

Írta: Ambróz Nóra