Jump to content

A HP divatgurut bérelt, aki nemsemmi okosórát kreált

2014. 11. 04. 14:00

Általános kifogás az okosórákkal szemben, hogy nem túl szépek. Ellenpéldának sokan a Moto 360-at hozzák fel, ám nem mindenkinek jön be az ultramodern design és inkább valami olyasmire vágynak, ami jobban hasonlít egy tradícionális órára. Az ő kívánságukat hallgatta meg az HP.

Ha szeretnéd a hagyományos órák külsejét az okos változat képességeivel kombinálni, akkor a legjobb megoldás a piacon valószínűleg az MB Chronowing, melynek design-jáért a neves divattervező, Michael Bastian volt a felelős, míg a technológiát az HP mérnökei rakták mögé.

A hordható eszköz egyaránt kompatibilis iOS-szel és Androiddal, ám klasszikus külseje ellenére mindenre képes, amire manapság egy okosórának kell. Az MB Chronowing lehetővé teszi, hogy vezéreld zenelejátszódat egyenesen a csuklódról, sőt elolvashatod rajta emailjeidet, szöveges üzeneteidet, notifikációkat kaphatsz rajta keresztül és szinkronizálhatod bármilyen naptárral vagy ébresztőjelzéssel. A lényeg azonban inkább a külsőn van, amin nagyon is meglátszik a fashioniszta keze.

A lenyűgöző külsejű darab elérhető lesz a Gilt.com oldalán november 7-től 350 dolláros áron, ami körülbelül 87 000 Ft-nak felel meg. Ezért az alap ezüstlappal ellátott modelt kaphatod, míg az elegánsabb fekete változat valódi aligátorbőr szíjjal és zafírkijelzővel 650 dollárba fáj, ami több mint 160 000 Ft-tal terheli a büdzsédet.

Forrás: engadget.com

Fotó: digitaltrends.com

Írta: Ambróz Nóra