Jump to content

Okos dezodorral a testszag ellen

2014. 10. 18. 14:00

Ha esetleg problémáid lennének azzal, hogy odafigyelj a mindennapos higiéniára, akkor ne csüggedj, mert végre kitalálták a neked való holmit. A technológia igazi függőinek szánva érkezik az okos dezodor applikátor, mely figyelmeztet, nehogy testszagod legyen.

A találmány, amiről szó van, a ClickStick névre hallgat, mely nem mást takarni, mint egy igazi high-tech deo applikáló eszközt, mely nem engedi, hogy elfeledkezz róla. Kiváló megoldás, ha reggelente még túl álmos és szétszórt vagy ahhoz, hogy mindenre emlékezz és gyakorta kimegy a fejedből a modern higiénia egyik alapvető része. Sőt akkor is neked való, ha kivételesen precízen szeretnéd felvenni a harcot a testszag ellen és metodikus rendszerességgel deodorálni.

Ahogy a legtöbb okos kiegészítő, ez is egy okostelefonnal kapcsolatban állva teszi a dolgát. Az összeköttetésnek köszönhetően részben figyelmeztet, részben pedig megfelelő mennyiséget adagol, annak függvényében, hogy szerinted mennyire lesz izzasztó napod. Mindezt néhány gombnyomással szabályozhatod.

Az applikátor maga egyszerűen újratölthető és csinos LED-világítás teszi designossá. Emellett a Kickstarteren futó kampány keretében egy limitált kiadású króm színű változat is beszerezhető az igazán kifinomult ízlésűek örömére. A ClickStick előrendelése már zajlik, melynek során, ha bedobsz legalább 26 dollárt a kampányba, akkor egy klasszikusat, míg ha legalább 40 dollárral támogattad a kezdeményezést, akkor egy krómszínűt fogsz kapni jövőre májusban. Legalábbis, ha sikerül megszerezni a remélt 55 000 dolláros kezdőtőkét.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra