Jump to content

Újabb levitáló hangszórók érkeznek

2014. 09. 05. 19:40

Nemrégiben írtunk az OM Audio lebegő gömbjéről, de kiderült, hogy egy tajvani vállalatnak akkor már régóta volt egy hasonló modellje, igaz akkor még nem működőképes állapotban. Azóta elkészült a kütyü és még jobbra is sikerült, mint az OM hangszórója.

Én már az OM Audio gömbjétől is eldobtam az állam, pontosan olyan termék az OM One, amire abszolút semmi szükségem nincs, de mégis valamiért akarom, ugyanis rettentő "cool". Egy bluetooth-os gömb alakú hangszóró még nem nagy ügy, de ez a hangszóró lebeg, kérem szépen. Ugyanez az érzés fogott el, amikor megláttam a képeket és videókat az ASWY nevű cég hangszórójáról, az elv gyakorlatiag ugyanaz, de a tajvani gyártó terméke valahogy finomabbnak tűnik az OM prototípusánál.

Akik a berlini IFA kiállításon élőben is megcsodálhatták, azok arról számolnak be, hogy meglehetősen jó hangminőséggel rendelkezik, vélhetően jobban szól, mint a konkurencia. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy zajos kiálltáson volt alkalmuk meghallgatni, tehát messzemenő következtetéseket még nem érdemes levonni, főleg, hogy mindkét modellt még tökéletesíthetik a jövőben.

Forrás: engadget.com / fotó: engadget.com