Jump to content

A magát hajlítgató tévé az IFA csúcspontja

2014. 09. 05. 21:16

Az biztos, hogy sok érdekességgel találkozik az, aki kimegy a berlini IFA kiállításra, elég csak a legutóbbi cikkünkben kitárgyalt lebegő hangszórókra gondolni, de a Samsung hatalamas tévéje még vagányabb.

Vannak ugyebár az ívelt tévék, de nem igazán értem miért vannak, annyival nem lesz jobb a televíziózás élménye szerintem, de ezt mindenki magának döntse el. Az biztos, hogy ha többen akarják nézni az ívelt kijelzőjű képernyőt, akkor a széleken ülőknek nem nyújt túl kellemes látványt.

A Samsung úgy tűnik megtalálta erre a megoldást, nem is akármilyen módon. Az IFA kiállításon bemutatott 105 hüvelykes képátlójú televízió szélei távirányítással hajlíthatóak, így amikor esetleg egyedül néznék az időjárás jelentést, akkor érdemes lehet behajlítani, ha pedig egy húsz fős moziestet terveztünk be, akkor meg nyilván a sík képernyős megoldás a preferált. És nem is akármilyen moziesteket lehet ezzel a tévével, az ultra HD felbontású OLED kijelző gyönyörű képet ad, de nem bárkinek, ugyanis valószínűleg elég mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk a masináért...

Forrás: index.hu / fotó: ragmag.co