Jump to content

A puskázó diákok álma: Wiki az okosórán

2014. 08. 04. 21:58

Bizony, készül az Attopedia nevű app okosórákra, mellyel a Wikipedia oldalait tekinthetjük meg csuklónkon. A telefon kijelzője nem volt elég nagy, vagy kényelmes, ezért úgy döntöttek, hogy legjobb lesz a két centis képátlójú órán böngészni a tartalommal, szöveggel teli szócikkeket.

Nem tűnik túl hasznosnak, vagy kényelmesnek az alkalmazás, viszont lesz ilyen, akár akarjuk akár nem. Az ember akaratlanul is felteszi a kérdést magában: minek olvassam a Wikipédiát a csuklómon, amikor megtehetem ugyanezt a telefonom képernyőjén is, amit legrosszabb esetben a táska mélyéről kell előhalászni. Az egyetlen szituáció, ahol el tudom képzelni az nem más, mint egy jó magolós zárthelyi dolgozat közben, mire sajnos kevés felkészüléssel ült be a kedves hallgató, de utolsó szalmaszálnak ott van az Attopedia.

Inkább úgy tűnik csak az Android Wear képességeit akarják demonstrálni az app-al, lám, ezzel még ilyet is lehet csinálni! Nem rossz, de kicsit olyan szaga van a dolognak, mintha megoldást találtak volna egy nem létező problémára.