Jump to content

Jack White a legújabb zenész, aki kitiltotta a telefonokat az előadásairól

2018. 01. 26. 11:56

Reméljük, hogy senki se tervezte dokumentálni a következő Jack White koncert élményét az okostelefonjáról, mert akkor össze kell törnünk az álmait.

Alicia Keys, Dave Chappelle és számos más előadó után Jack White is bejelentette, hogy az áprilisban induló amerikai turnéjának koncertjeiről ki lesznek tiltva a telefonok.  Amikor a helyszínre érünk, akkor a telefonokat és más fényképezésre képes eszközöket bele kell majd raknunk egy Yondr táskába, ami csak majd a show végén nyílik ki. Közben is hozzá lehet azért majd férni a tartalmához, de ehhez vagy a kijelölt zónákba kell majd fáradni vagy vissza a bejárathoz. Ha pedig mégis csak szeretnénk képeket megosztani, akkor irány Jack White honlapja vagy a live show Instagram fiókja, ahonnan reposztolhatunk.

Mint sok más művész, úgy White is azért szánta el magát erre a lépésre, mert belefáradt hogy a közönség tagjai azzal töltik el a show teljes idejét, hogy azt rögzítik vagy a jelen nem lévő barátaikkal beszélnek róla.  A csapat azt reméli, hogy így emberibb élményt lesz a műsor és a valóban a zenéért jelenlévő rajongók is jobban élvezhetik majd a koncertet.

(Forrás: pitchfork.com Kép forrása: pitchfork.com)