Jump to content

Házilag barkácsolt rakétakilövéssel a laposföld-elmélet bizonyításáért

2017. 11. 23. 16:16

Hogy mikre nem képes egy ember, ha igazán hisz valamiben, az csodálatra méltó, de a 61 éves Mike Hughes több olyan dolgot is a fejébe vett, amikhez makacs ragaszkodása most még az életébe is kerülhet.

Egyrészt ez a már sokat látott fiatalember meggyőződéssel vallja, hogy a Föld lapos és mindenki aki más véleményen van az vagy áldozata vagy részese egy hatalmas összeesküvésnek. Oké.. Másrészt az általa hangoztatott „érvek” alapján leszűrhető, hogy szerinte a NASA, a SpaceX, meg az összes kerekföld propagandát terjesztő szabadkőműves ivadék valójában teljesen kamu munkát végez, s náluk ő sokka jobb rakétákat s tud ám otthon barkácsolni némi fémhulladékból.

Huges neve egyébként nem először merül fel a hírekben. Ő az a fickó, akik 2002-ben azzal vált híressé, hogy felállította a limuzinugratás világrekordját, amivel még a Guinness-rekorderek közé is bekerült. Ez azonban csak a kezdet volt, azóta se tétlenkedik ám. Sufni rakétaprojektbe vágott, aminek eredményeként 2014-re sikerült is összeraknia egy rakétát, amivel magát 400 méterre lőtte ki. Ezt akár sikerként is elkönyvelhetnénk, ha nem egy roncsból kellett volna kikaparni az akció végén, amit aztán több hetes korházi lábadozás követett.

Ezek a korábbi kis nehézségek nem hogy eltántorították volna hősünket, de fejébe vette, hogy most szombaton a fenti távnak a négyszeresét fogja megtenni újonnan épített rakétájával. A terv az, hogy a 800 km/h-val 1600 méter távolságra száguldó és gőzhajtású rakétával 550 méteres magasságba jusson, ami szerint elég lesz ahhoz, hogy fotóval bizonyítsa a hitetlenkedőknek, hogy márpedig a Föld az lapos. Nevethetnénk is ezen a sületlenségen, de a helyzet az, hogy ha engedik neki végrehajtani ezt a mutatványt, akkor Hughes jó eséllyel nem éli túl, amivel elvileg ő maga is tisztában van. Reméljük, hogy a gyíkember szabadkőművesek végül közbeavatkoznak és nem hagyják, hogy a kaliforniai férfi értelmetlenül eldobja az életét.

(Forrás: washingtonpost.com Kép forrása: pixabay.com)