Jump to content

Az Amazon gondozásában készül A Gyűrűk Ura sorozat

2017. 11. 16. 21:44

Még mindig sokan kételkednek, de úgy néz ki, hogy végül valóban lesz sorozat A Gyűrűk Urából, méghozzá egy olyan pártfogónak köszönhetően, akit a várhatóan rendkívül meredek gyártási költségek sem riasztanak vissza.

Az Amazon, a Tolkien hagyatékot kezelő szervezet, a New Line Cinema és a Harper Collins megállapodott, hogy közösen nekivágnak A Gyűrűk Ura sorozat elkészítésének. A cég bejelentette, hogy az Amazon Studios fogja elkészíteni az első sorozatot, ami ha sikeres lesz, akkor vélhetően majd sorra jönnek a spin-offok is. Az Amazon láthatóan teljes gőzzel nekifeküdt a sorozat ötletének, amit ha elkészült, akkor majd saját videószolgáltatásán keresztül szeretne leadni a cég.

Jelenleg a gyártásért felelős Amazon Studios nem osztott meg további információkat, így arról még nincsenek hírek, hogy milyen nagy neveket terelnek majd be a projekt megvalósítására, vagy hogy éppen milyen szerepekre keresnek színészeket. Ami biztos, hogy történetét tekintve a sorozat a filmek előtti időket fogja feldolgozni, így remélhetőleg fel-fel fog bukkanni benne néhány ismerős arc. Kíváncsian várjuk, hogy mit sikerül kihozni ebből az Amazonnak. Az biztos, hogy egy ilyen népszerűségnek örvendő univerzumból összedobott sorozattal rengeteg felhasználót fog nyerni magának a cég szolgáltatása.

(Forrás: deadline.com Kép forrása: deadline.com)