Jump to content

J.J. Abrams rendezi a Star Wars 9. részét

2017. 09. 12. 18:14

A Disney stúdió ma végre bejelentette, hogy ki írja és rendezi majd meg a Star Wars 9. epizódját a csak egy hete távozott Colin Trevorrow helyett. Meglepődtünk? Nem igazán.

Persze a Disney célja valószínűleg nem is a meglepetés, és végképp nem a közönség kisokkolása volt, hanem egy jó és minél inkább rátermett személyt találni, méghozzá a lehető legrövidebb időn belül. Ez sikerült is. Alig néhány nap alatt előrukkoltak J.J. Abrams nevével, aki egy jól ismert és biztonságos döntés választás a Disney részéről.

J.J. Abrams már bizonyított olyan filmekkel, mint a Star Trek reboot vagy a Super 8, és akkor még nem is említettünk egy olyan aprócska kis filmet, mint a Star Wars: The Force Awaken. Pont egy ilyen tapasztalatokkal rendelkező ember lenne a legideálisabb a sorozat következő részének a megrendezéséhez és pont egy ilyet is választott a stúdió, így aztán most elvileg mindenki örül, leszámítva azokat, akik már a 7. résznél kiátkozták a rendezőt.

Abrams tehát egy nagyon jó választás, hiszen már bizonyított, amit most újra megtehet. Addig pedig marad nekünk a a Star Wars: Az utolsó Jedik decemberben, amit pedig Rian Johnson rendezésének köszönhetünk majd.

(Forrás: variety.com Kép forrása: Matt Baron/REX Shutterstock)