Jump to content

Egy új klippel kopogott be a Netflix féle Death Note

2017. 07. 23. 11:36

Amikor meghallottuk, hogy a Netflix egy amerikai remaket csinál a Death Note sztorijára, egyszerre lettünk kíváncsiak és kezdtük el temetni gondolatban. A mostani ízelítő nem vitt minket közelebb ahhoz, hogy ez egy sikeres filmes adoptáció lesz-e, de annyit elért, hogy tovább fokozta a kíváncsiságunkat.

Nagyon nagy kérdés, hogy a Netflix féle Death Note képes lesz-e arculatában és mondandójában megfelelni annak, amit a Death Note rajongói elvárnak. Szinte biztos, hogy önmagában nem lesz egy rossz film de az is biztos, hogy kevesen fogják pusztán önmagában értékelni, anélkül, hogy el ne kezdenék hasonlítani a korábbi filmekhez vagy az animációs sorozatokhoz.

A mostani kis klipben, Light, egy középiskolai diák és a Ryuk nevű halálisten első találkozását láthatjuk. A Light birtokába került  napló a halálisten halállistája, amivel bárkit meggyilkolhat, akinek ismeri az arcát és leírja a nevét füzetbe. Light egy intelligens éltanuló, aki titkon egy szebb világról álmodik, amiből teljesen eltűnt a gonosz, a füzetben pedig egy lehetőséget lát ennek az álomnak a megvalósítására. Persze először egy kicsit tétovázik, de aztán végül csak belekerül a füzetbe az első két név.

(Forrás: Netflix Kép forrása: Netflix)