Jump to content

Itt hagyott minket a Linkin Park énekese

2017. 07. 21. 17:42

A 41 éves Chester Bennington holtestére helyi idő szerint csütörtök reggel 9-kor találtak a Los Angeles megyei Palos Verdes Estates egy magánlakásában. Az énekes önkezűleg vetett véget az életének.

A TMZ szerint, Chester Bennington, a Linkin Park sztárénekese évek óta komoly  drog és alkohol problémákkal küszködött, valamint az öngyilkosság gondolata sem állt tőle távol. Sötét gondolatainak táptalajaként egy gyermekkori sérelem szolgálhatott, amikor is egy idősebb férfi molesztálta. Mindez végül oda vezetett, hogy a tehetséges zenész és 6 gyermek édesapja végül felakasztotta magát.

A hírt a Linkin Park rappere, Mike Shinoda is megerősítette a rajongóknak a saját Twitter falán.

A Linkin Park alig néhány hete járt először Magyarországon, amikor is a Volt Fesztivál nagyszínpadán léptek fel. A zenekar Talking To Myself című számának klipjét pedig csak alig pár órával Chester Bennington halála előtt tették fel YouTube-ra.

Hogy végül mi vitte rá az énekest erre a lépésre, azt talán sose tudjuk meg. Talán közrejátszott, hogy egy közeli barátja, Cris Cornell ugyancsak felakasztotta magát idén májusban az 53. születésnapján.

Chester Bennington 1999-ben csatlakozott a Linkin Park együtteshez és 18 évet zenéltek le együtt.

(Forrás: nytimes.com Kép forrása: nytimes.com)