Jump to content

Szeptemberben jön ki a új Nissan Leaf

2017. 07. 06. 10:50

A Nissan apránként csepegteti az információkat a legnépszerűbb elektromos autójának következő generációjáról és ez így fog menni egész nyáron, viszont szeptembertől már az új Leaf kormánya mögött örvendezhetünk.

Végre kiderült, hogy pontosan mikor jön ki a Nissan a Leaf legújabb, lemodernebb változatával. Az elektromos autó következő generációja szeptember 5-től éri el a piacot, amit egy kép kíséretében osztott meg a nagyérdeművel az autógyártó, méghozzá Twitteren.

The new Nissan LEAF
Premieres September 5, 2017#Nissan #LEAF pic.twitter.com/qswpPICGth

— Nissan (@NissanUSA) June 29, 2017

Az önvezető elektromos korszaka van eljövendőben, és bizony ezek az autók már azt a generációt célozzák meg, amelyiket a közösségi médián keresztül lehet a legjobban elérni. Innen aztán biztosra vehetjük, hogy a szeptemberi megjelenésig még rengeteg anyag fog kikerülni a japán autógyártótól a különféle közösségi platformokra.

Hamarosan eljön az a nap, amikor az önvezető technológia teljesen átfogja formálni az autókról alkotott képünk. Onnan, hogy a vezetést élményét átveszik a gépek, már teljesen más szempontok kerülnek majd értékesítési szempontból az élre és csak a jó ég tudja megmondani előre, hogy mely autógyártók lesznek képesek lépést tartani és melyek tűnnek majd el végleg a palettáról. Egyelőre úgy néz ki a Nissan jó úton halad, hogy bebiztosítsa jövőjét az autóparkban.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: Nissan)