Jump to content

Így néz ki az új Lara Croft

2017. 03. 29. 13:10

Javában zajlik a Tomb Raider film forgatása. Nem is kellett sokat várni és már itt is van néhány kép a mozira vitt Lara Croft 2018-as kiadásából.

Az Oscar nyertes Alicia Viaknder fogja játszani a Tomb Raider filmes rebootjának Lara Croft-ját. Biztos ezzel se elégedett mindenki, de én azt mondom, hogy a kikerült képek alapján nem jártak rosszul a rajongók. Néhány kép alapján nehéz lenne megítélni, hogy mennyire lesz passzentos a színésznőhöz ez a karakter, viszont arra elég, hogy optimisták maradhassunk.

A történet szerint Lara egy szenvedélyes és független lánya egy izgalmas életet élt kalandornak, aki eltűnt, amikor még tini volt. Most a fiatal 21-éves nő valódi cél és fókusz nélkül kallódik Kelet-London utcáin kerékpáros futárként dolgozva a főiskolai díj fedezésére, aminek óráira ritkán ér be. Teszi mindezt úgy, hogy visszautasítja, hogy átvegye apja szerepét a vállalatnál. 6 év után aztán csak úgy dönt, hogy elutazik oda, ahol apját utoljára látták. Egy Japán közelében fekvő kis szigetre. Innen válik majd érdekesé a történet.

Ez a Lara Croft nem az, akit a játékokból vagy az Angelina Jolie főszereplésével vitt filmekből ismerhetünk, annyi biztos. Hogy működni fog-e az új Tomb Raider, azt 2018. március 16-tól mindenki kiderítheti magának a mozikban.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)