Jump to content

Az OutRun és más klasszikusok zenéi kerültek fel Spotify-ra

2017. 02. 02. 11:30

Zenei időutazásra invitál minket a Sega. Ha nosztalgiáznál egyet a 80-as 90-es évek játékainak zenéire, akkor a Spotify szolgáltatásánál már nem is kell messzebbre menned.

Outrun, Virtua Fighter, Fantasy Zone és a jó öreg NiGHTS. Ezekre a klasszikusokra még most is sokan boldogan emlékeznek vissza. Mi lehetne üdítőbb egy ilyen zordon, borongós napon, mint némi kis nosztalgiával indítani a régmúlt klasszikus videojátékok zenéinek segítségével. Tulajdonképpen elég sok minden, de ettől még egy nagyon pozitív dolog, hogy a Sega elérhetővé tette ezeknek a játékoknak a zenei felhozatalát a Spotify szolgáltatásán keresztül.

A most felkerült repertoár más klasszikus Sega játékokhoz csatlakozik, beleértve a Sonic the Hedgehog, a Golden Axe, a Skies of Arcadia és a Jet Set Radio muzsikáit. Ha esetleg másfajta gamer zene érdekelne minket, a Spotify akkor se hagy minket cserbe. Nemrég egy külön ennek a kategóriának szentelt oldalt hoztak létre, ahol kedvünkre szörfözhetünk a különböző játékok által inspirált lejátszási listák között. Pokémon Go? Overwatch? League of Legends? Itt mindenféle játékhoz találhatunk magunknak alkalmi muzsikát.

 
(Forrás: engadget.com Kép forrása: engadget.com)