Jump to content

Startup cégeket pátyolgatna a Johnson & Johnson

2016. 12. 13. 11:00

Hogy miért érdeklődik a Johnson & Johnson aprócska cégek iránt? Az egyik lehetséges válasz az, hogy ha kifogytál az ötletekből, akkor vegyél pár újat.

Mindenki ismeri a Johnson & Johnson konglomerátumot, amely a Band-Aid, a Tylenol és persze a Johnson babasampon mögött áll. De mondjuk összehasonlításképpen csak nagyon kevesen hallotak a tech iparon kívül a Hax-ról, a shenzheni székhelyű startup inkubátorról. Most e két cég párba ált, hogy közösen befektetésre és fejlesztésre érdemes startupokat találjanak. Olyanokat, amelyek a babák biztonságát és egészségmegőrzését segítő találmányokkal rukkolnak elő.

Ha van egy olyan ötleted, aminek köszönhetően a babák sebei gyorsabban gyógyulnak, vagy elő tudsz állni egy olyan kütyüvel, amely segíti a biztonságuk megőrzését, akkor te is nevezhetsz még az év vége előtt. A program több nevezési kategóriát is kínál. Bőrápolás, bababiztonság, sebkezelés stb. A nyertesek helyet kapnak a Hax shenzeni központjában és támogatást a prototípusuk elkészítéséhez, valamit PR és marketing hátteret a későbbi értékesítéshez.

(Forrás: engadget.com Fotó forrása: flickr.com)