Jump to content

A Facebook megakarta venni az „ázsiai Snapchat” alkalmazást

2016. 11. 11. 15:00

A Naver vállalat tényleg hiszi, hogy a Snapchatre hajazó alkalmazásuk valódi siker lehet. Teszik ezt oly magabiztossággal, hogy még magának Mark Zuckerbergnek az ajánlatára is nemet mondtak.

A TechCrunch szerint a mindenki által ismert közösségi oldal megszerette volna vásárolni a Snow alkalmazást. Az alkalmazást, amit a Naver Észak-koreai vállalat hozott létre, hogy lefedje az ázsiai területet a Snapchat szerű alkalmazásával, ha már az eredeti programot összeeszkábáló cég nem mutat érdeklődés eme piac iránt.

A Facebook is fantáziát láthatott a Snow alkalmazásban, ugyanis tettek egy komoly ajánlatott a Naver vállalatnak, akik meg kedvesen visszautasították azt. Visszautósítani a világ legnagyobb közösségi oldalát birtokló vállalat minden bizonnyal nem filléres ajánlatát, na ehhez is kell kurázsi. Le a kalappal.

Persze ne higgyük, hogy a Facebook ennyiben hagyja és tétlenül nézi, ahogy a Snowhoz és a Snapchathez hasonló alkalmazások csak úgy ellovagolnak a naplementébe a felhasználóikkal együtt. Még mit nem! A közösségi oldal lassan, de biztosan magába olvaszt számos a fentebb említett programok által biztosított szolgáltatásokra hasonlító megoldásokat. Így vagy úgy, de megoldják a dolgot.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: pixabay.com)