Jump to content

Saját televíziós műsort kap a Candy Crush

2016. 10. 19. 12:00

A Candy Crush népszerűségét nehéz lenne megkérdőjelezni, pedig mi nagyon szeretnénk. Viszont, hogy a Candy Crush Game Show nélkül is meglett volna valahogy a világ, abban már szinte biztosak vagyunk.

A CBS kedden jelentette be, hogy összeállnak a King Games és a Lionsgate csapatával gyártani valamit, valamit amit olyan sokan szeretnek és játszanak, pontosabban valami ahhoz kötődőt. Egy televíziós műsorról lenne szó egy váratlan témával, amit legrosszabb rémálmunkba se tudtunk volna elképzelni. Jön a Candy Crush Game Show. A játék részletei még nem tisztázottak, de már annyit lehet tudni, hogy 2 fős csapatok mérkőznek majd meg egymással egy olyan interaktív társasjátékban, amely a fizikai állóképességet és az elmét egyaránt igénybe fogja venni.

Az új sorozat premierjének ideje még rejtély, de annyi biztos, hogy a műsor érdekes lesz, már ha más nem csak azért, mert még ilyen játék televíziós adoptációját nem igen láthattuk. Ezt kaptuk a panaszkodásért, hogy Hollywood csak feldolgozásokat gyárt, hát most tessék: Újdonság a CBS-től!

(Forrás: techcrunch.com Kép forrása: techcrunch.com)