Jump to content

Kiszivárogtatta Lady Gaga albumát az Amazon Echo hangszóró

2016. 10. 10. 14:00

Lady Gaga szeretett volna néhány számot felfedni ízelítőként a közelgő Joanne című albumáról, de a dolgok nem egészen a terveknek megfelelően alakultak.

Valakinek, valahol nagyon kicsúszott valami a kezéből az irányítással együtt. Az Amazon Echo hangszóró és a Lady Gaga rajongók közös metszetéből kikerülő lelkes userek egy érdekes felfedezésre tettek szert. Alexa olyan zeneszámok félperces előzetesének lejátszására is alkalmas volt, amelyeknek még ki se jött az albuma. Ehhez csak annyit kellett jelen esetben mondanunk Alexának, hogy „play Joanne by Lady Gaga.” Ez nem működik, se az Apple Music, se a Spotify, de még csak az Amazon saját weboldalán se.

A trükk már elvileg nem él és egyébként is csak az Egyesült Államokban működött, még gyors le nem kapcsolták. Feltételezve, hogy nem egy „szándékos” figyelemfelkeltő „baklövésről” volt szó, ez egy remek alkalom, hogy kicsit a jövőbe tekintsünk és elgondolkozzunk azon mennyire biznánk rá magunkat a Dolgok Internetjére. Képzeljünk el egy hasonló beállítási bakit a lakás biztonsági vagy hőszabályozásért felelős rendszerével. Egyből izzasztó lehet a helyzet.  

(Forrás: engadget.com Fotó forrása: pixabay.com)