Jump to content

Tinder film – Senki se kérte és mégis lesz

2016. 07. 24. 10:00

A Warner Bros. elhatározta, hogy összehozza nekünk a világ legrosszabb Tinder randevúját, amit majd meg is csodálhatunk egy egész estés filmvászonra vitt valami keretében.

Olyat könnyen eltudunk képzelni, hogy egy filmben említést tegyenek a Tinderről vagy esetleg használat közben is megjelenítsék a vásznon. A „szerencsésebbeknek” talán már volt ilyen filmélményben részük. Amit viszont kicsit nehezebben tudunk vizionálni, hogy a Tinderre alapozva összejöjjön egy jó filmforgatókönyv, amit érdemes lehet leforgatni. Márpedig a Warner Bros. pontosan erre készül, szóval nekik mégis csak lehet egy ilyen történetük. Reméljük. A film címe a megkapó Wrost Tinder Date Ever lesz és a Friends with Benefits íróinak tollából érkezik, azaz Keith Merryman és David A. Newman forgatókönyv-hegesztő műhelyéből, ha hihetünk a THR riportjának.

A történet szerint a katasztrofális Tinder randik hozzák végül össze a főszereplőket a film végére. Reméljük azért lesz valami csavar a dologban vagy legalább iszonyatosan szórakoztató lesz és poénos, mert az alapfelütés az nem varázsolja el feltétlen az embert. Igaz, ha a Sony Pictures Animation csinálhat gyerekfilmet az emotikonokról, akkor a Tinderből miért ne lehetne egy esti mese a felnőtteknek? Legalábbis korhatárosnak hangzik az ötlet, igaz még nem tart ott a dolog, hogy besorolásról beszélhetnénk. Várjuk? Ne várjuk? Meglátjuk?!

(Forrás: engadget.com Fotó forrása: reuters.com)