Jump to content

Hogyan szerezzünk követőket és barátokat dolgok összezúzásával

2016. 05. 17. 13:00

A YouTube az egyike azoknak az oldalaknak, ahol szinte mindent megtalálni és ennek a szinte mindennek, bizony akad közönsége is.

Nap nap után újabb és újabb millió videót töltenek fel a YouTubera. Ebbe a hatalmas mennyiségű anyagban aztán mindig akad valami kiemelkedő, meghökkentő vagy valami, amit a nép zabálhat. Sokszor ez valami olyasmi, amire nem is gondolnánk, hogy lenne igény. Jó példa erre a Hydraulic Press Channel, amit egy pár lelkes finn gyártulajdonos működtet.

A csatorna 6 hónapja indult, de igazán tömegeket az utóbbi 6 hétben vonzott be. Sose találnánk ki, hogy mivel lehet kevesebb, mint fél év alatt közel 1 millió feliratkozót összeszedni a YouTube csatornánkhoz, de ők rájöttek: Pusztítás!

Nem nagy titok, hogy mindenkiben ott bujkál a gyermeki én (legalább egy kicsit, mélyen valahol), ami bizony egy kíváncsi természetű jószág. Hydraulic Press Channel pontosan ezt a gyermeki kíváncsiságot szolgálja ki azzal, hogy mindenféle dolgok összezúzását veszik videóra és teszik közzé. A videókat pedig zabálja a közönség, a közönség, ami milliós nézetségeket hoz.  Aki nem hiszi, az alább utána nézhet.

(Forrás: engadget.com)