Jump to content

A Spotify saját sorozatok gyártásába kezd

2016. 05. 10. 10:00

A svéd cég bejelentette, hogy az év hátralevő részében egy tucat új exkluzív műsorral rukkol elő a free és prémium felhasználók számára.

Úgy tűnik bejöttek a videótartalmak a Spotify közönségének, ugyanis az alapvetően zenestreamelő szolgáltatásáról híres cég saját exkluzív műsorok készítésébe vág bele. Az új sorozatok kifejezetten zenével, popkultúrával kapcsolatos dolgokról fognak szólni, például élő előadások közvetítése vagy interjúk az előadókkal.

Spotify jelenleg a vezető zenestreamelő szolgáltatás, hogy ez így is maradjon elengedhetetlen a szolgáltatások bővítése és a versenytársakkal való lépéstartás. Az új műsorok ennek tökéletes példái egyetlen szépséghibával: Hiába érhetők el a videók free és prémium felhasználók számára, illetve hiába vannak ott Android és iOS készülékeken, ha csak összesen 4 országból hozzáférhetők. Ez jelenleg az USA, az UK, Németország és Svédország. Remélhetőleg hamarosan növekedni fog a földrajzi lefedettség és itthon is hamarosan kipróbálhatjuk ezt a szolgáltatást.

(Forrás: ubergizmo.com)