Jump to content

Belerepültek egy drónnal az Empire State Building-be

2016. 02. 06. 14:00

New York állam egyik jelképébe csapódott bele egy UAV, de nem kell aggódni a tettest már elkapták a rendőrök, pontosabban ő maga jelentkezet, mert szerette volna visszakapni a drónját.

Egy Sean Nivin Riddle nevű férfi gyakorlatilag feladta magát az Empire State Building biztonsági szolgálatán, amikor megpróbálta visszakérni azt a drónt, amivel a felhőkarcoló 40. emeletének ütközött majd a 35.-en landolt vele.  A hatóságok nem erősítették meg ugyan, hogy Sean Nivin Riddle lenne a felelős az incidensért, de ugyanezen a néven futó Twitter felhasználó közzétett egy bejegyzést, amiben leírja, hogy az Empire State Buildingben ragadt a drónja filmezés közben.

A 26 éves tanárnak nem áll jól a szénája. Nem elég, hogy gyakorlatilag filmre vette, kitweetelte az esetet és még fel is adta magát, de nem is ez az első hasonló törvényszegése. Már az US Open alkalmával is ő volt az, akit letartoztattak, mert összetört egy drónt az eseményen, lejáratva ezzel az összes többi felelős drón pilótát is odakint.

(Forrás: engadget.com)