Jump to content

Így állt bosszút egy frusztrált ügyfél a netszolgáltatóján

2016. 02. 02. 12:00

Egy Reddit felhasználónak elege lett abból, hogy a Comcast internetszolgáltatónak 150 mbps sebességű kapcsolatért fizet, de a szolgáltatás sebessége olyan ingadozó, hogy ennek sokszor a töredékével se tud netezni. Mivel nem igazán ért el eredményt a hiba bejelentésével ezért kitalálta, hogy hogyan álljon bosszút, amit most mi el is mesélünk.

Az akadozó, ingadozó sebességű internet-hozzáférés igen csak bosszantó tudd lenni, de keveseknek jut eszébe valami igazi bosszúféleséget kiötleni a szolgáltatók irányába és még kevesebben valósítják is meg ötletüket. A legtöbben beérik egy panasztétellel vagy egy cifrán megfogalmazott panaszlevéllel. Nem úgy AlekseyP nevű Reddit felhasználó, aki nem igazán bízik a klasszikus hiba-bejelentési procedúrában ezért valami „jobb” módszert alkotott.  Nem csak kitalálta a bosszúja mikéntjét, de meg is valósította azt. Készített egy bot-ot, ami ha megzuhan az internet-szolgáltatásának sebessége, akkor automatikusan nyilvános Twitter-üzeneteket küld a Comcastnak és itt bizony nem kevés üzenetről beszélünk.

AlekseyP ráadásul nyilvánossá tette a programjának forráskódját a Reddit-en is így bárki követheti példáját, aki hasonló cipőben jár és nem riad vissza egy ilyen lépéstől sem.

(Forrás: thenextweb.com)