Jump to content

A mexikói 26 éves szoftvermérnök lett a világ legszebb nője

2021. 05. 18. 11:17

Andrea Mezát 73 ország legszebbjének választották vasárnap a 69. Miss Universe szépségversenyen.

Andrea Meza a harmadik mexikói színekben induló versenyző, aki a Miss Universe szépségverseny történetében a dobogó legfelső fokára állhatott, Lupita Jones és Ximena Navarrete után - számolt be róla a Dalymail.

A 26 éves szoftvermérnök, akinek 40 unokatestvére van, egy káprázatos vörös estélyiben kapta meg a koronáját a 2019-es dél-afrikai győztestől, Zozibini Tunzitól a floridai Seminole Hard Rock Hotel & Casino Hollywoodban.

"Annyira megtisztel, hogy a 73 gyönyörű nőből, akik mellett ma itt állhattam, épp engem választottak ki. A Miss Universe korona viselése egy valóra vált álom számomra, és remélem, hogy az elkövetkező években és azon túl is segíthetem az egyenlőségért folytatott harcot" - nyilatkozta meghatottan a szépségkirálynő.

Andrea 73 ország versenyzőjét győzte le a 69. Miss Universe versenyen, ahol a második a brazil Julia Gama, míg a harmadik helyet a perui Janick Maceta Del Castillo szerezte meg. A verseny 2020-ban elmaradt a koronavírus okozta pandémia miatt, idén azonban 2012-es győztes, Olivia Culpo és Mario Lopez műsorvezetésével, nagyszabású műsor keretében került megrendezésre a 2021-es forduló, ahol Luis Fonsi lépett fel sztárvendégként.

 

(Forrás: itmozaik.co.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)