Jump to content

Megérkezett az Apple pay a K&H Bank ügyfeleihez is

2019. 12. 04. 13:20

Mától a K&H Bank ügyfelei is elérhetik az Apple Pay-t, amely egyszerű, gyors, kényelmes és biztonságos fizetési lehetőségként forradalmasítja a mobilfizetések világát.

Az Apple Pay alapja a biztonság és az adatok védelme. Akár hitel-, akár betéti kártyával használják az Apple Pay-t, a készülék a kártya számát soha nem tárolja sem az eszközön, sem az Apple szervereken. Ehelyett egy egyedi, készülékspecifikus számot rendel a kártyához, melyet titkosítva és biztonságosan ment az eszköz Biztonsági Elemei között. Minden tranzakciónál egyedi, egyszer használatos dinamikus biztonsági kódot használ, az Apple a fizetés során sem osztja meg a kártyaszámokat a kereskedőkkel – olvasható a cég közleményében.

A mobilos fizetések népszerűsége folyamatosan nő a K&H-nál, az Apple Pay bevezetésével pedig további szintet lépünk: több százezer Mastercarddal vagy Maestro kártyával rendelkező, Apple készüléket használó ügyfélnek válik még kényelmesebbé és gyorsabbá a fizetés. Azt látjuk, hogy az ügyfelek egyre nyitottabbak a digitális megoldások iránt. A K&H célja, hogy innovatív szolgáltatásai segítségével a pénzügyek intézésével gyors, könnyű és gördülékeny legyen. Ezért is indult el a banknál többek között a teljesen online személyi kölcsön, a biometrikus aláírás vagy éppen az automatizált készpénzforgalmú fiókok” – mondta el Martin Jarolim, a K&H Bank lakossági üzletágért felelős vezetője.

(Forrás: itmozaik.co.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)