Jump to content

A boltból egyenesen a hűtőbe szállítják a megrendelt árut

2019. 06. 11. 19:11

Először a különleges házhoz szállítás három amerikai városban lesz elérhető – Kansas Cityben, Pittsburghben és Vero Beachen.

A Walmart InHome szolgáltatás abban különbözik az eddigiektől, hogy természetesen a vevő engedélyével, egyenesen a hűtőbe helyezik a bolt dolgozói a megrendelt árucikkeket, akár úgy is, hogy a vevő éppen nincs otthon – közölte a Reuters.


Ez akár felérhet egy betöréssel is, de a vevők a szállítást nyomon követhetik okostelefonjaikról, ugyanis a futárok mellkasán lévő kamera élő adásban közvetíti majd az egész folyamatot. Az amerikai áruházlánc ezt a feladatot csak olyan dolgozókra bízza, akik már több mint egy éve vannak a cégnél. Ők különleges továbbképzést is kapnak majd, ahol megtanulják hogyan kell hatékonyan és helytakarékosan elrendezni a rendelt árut a hűtőben.


A szállítás napján a futár egy egyszer használható kóddal léphet be az adott lakásba. Annak érdekében, hogy a vevő ne tartson a tranzakciótól, a Walmart a weboldalára személyes információkat helyezett ki a futárok profiljáról. A szolgáltatás ősztől lesz elérhető.

(Forrás: itmozaik.co.hu;hirado.hu Kép: pixabay.com)