Jump to content

A Netflix még mindig szeretne Stranger Things játékot

2018. 09. 25. 11:13

A Telltale Games talán végleg eltűnik, de nem kell hogy feltétlen vele vesszen a Stranger Things című sorozat videojáték adoptációjának ötlete. A Netflix továbbra is nyitott az ötletekre.

Szomorú hírek érkeztek mostanság a Telltale Games stúdiótól, melyek szerint nem elég, hogy több száz embert kell elbocsátaniuk, de minden jel szerint végleg be is kell csukniuk a boltot. Ez sajnos azt is jelenti, hogy ők már bizonyosan nem fejezhetik be a beígért projektjeiket, mint amilyen a Wolf Amoung Us folytatása lett volna, vagy a méltán népszerű Stranger Things sorozaton alapló videojáték, amit ugyancsak nagyon sokan vártak. A Telltale Games helyzete minden bizonnyal a Netflix vállalatot is meglepetésként érhette, akik azért még mindig szeretnék, ha valamiként valóra válna a Stranger Things videojáték.

A Polygon számára adott közleményben a Netflix is megemlékezett a Telltale Games remek munkásságáról, s kifejezte sajnálatát a kialakult helyzet miatt, s egyben elárulták, hogy jelenleg is keresik annak lehetőségét, hogy hogyan kelthetnék életre a Stranger Things univerzumát egy interaktív médiumban.

Akad néhány komoly stúdió, akik kifejezetten kalandjátékok készítésére specializálódtak és ideális partnerek lehetnek egy leendő Stranger Things projekthez, így nem aggódunk, hogy a Netflix talál-e alkalmas csapatot a feladathoz, de tény hogy bárki is veszi át, az nem olyan lesz, mintha a Telltale Games csinálta volna. Kár értük.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)