Jump to content

A Portal 2 társszerzője visszatér Valve-hez

2018. 07. 31. 20:31

A Portal 2 írójaként is ismert Jay Pinkerton minden jel szerint visszatér a jó öreg Valve-hez, habár azt nem sikerült kideríteni, hogy pontosan mi is lesz ott a feladata.

Tavaly több videójáték forgatókönyvíró is elhagyta a Valve-t, ami nem igazán állt szinkronban azzal az állításukkal, hogy újra saját címeket szeretnének megjelentetni. Ellenben lás csodát, most mégis mintha jó irányba támadt volna fel a szél ismét, hiszen a Portal 2 társszerzője, Jay Pinkerton szép csendben visszatért a céghez.

Ha vetünk egy pillantást a Valve munkatársait soroló oldalra, akkor rögtön ki is szúrhatjuk Pinkerton nevét a listában. Az infót szemfüles Redditezők szúrták ki elsőnek, de később jött a hivatalos megerősítés is a PC Gamer-en keresztül.

Mielőtt még sietve le is vonnánk a következtetést, hogy Pinkerton majd a Portal 3-on fog dolgozni, meg is állítanánk itt ezt a spekulációt, hiszen az a projekt jelenleg az oldal „Egyéb Szakértő” szekciója alatt hesszel. Ugyanakkor Pinkerton írt a Left 4 Dead játékokhoz és a Team Fortress 2 képregényekhez is, szóval akad bőven olyan Valve klasszikus, ahol újra munkába állhat és akkor még elő se vettük a jól bejáratott HL3-as teóriákat.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)