Jump to content

A Valve is jelen lesz az idei Gamescomon

2018. 07. 24. 01:07

A Gamescom 2018 résztvevőinek listája publikussá vált, s bizony az éves szinten visszatérő rendezvény ezúttal tartogat majd néhány igazi meglepetés vendéget, mint például a jó öreg Valve.

Gamescom 2018 és Valve? Miért is ne, de vajon mivel készül a cég, aki az elmúlt évben többször is egyértelművé tette, hogy szeretne ismét saját játékokat letenni az asztalra.

Az egyik úgymond tuti tipp az a Valve kártyajátéka, az Artifact, amit még a 2017-es DOTA 2 világbajnokság alatt mutattak be. Ennek a pontos megjelenése még a levegőben lóg, de valamikor még az idén esedékes.

Ugyanakkor a cég vezére, Gabe Newell azt találta nyilatkozni még az év elején, hogy az Artifact csak az első azon új játékok sorában, amiket a Valve be fog mutatni.

Honnan jöhet a többi játék? Erre a kérdésre talán a Valve tulajdonában lévő Camo Santo stúdió lehet a válasz, illetve az általuk dédelgetett projektek. Ők például a 2017-es Game Awards alatt jelentették be, hogy a sztori központú Valley of Gods Egyiptomban fog folytatódni. Ami ellene szól, hogy valóban a Valley of Gods-ról lenne szó, hogy ennek a játéknak a megjelenését jelenleg 2019-re várhatjuk.

Az éves Gamescom rendezvény idén augusztus 21 és 25 között fog zajlani. Érdemes lesz követni az eseményeket, mert bizony az eddigiek alapján sok meglepetés várható.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)