Jump to content

A Netflix nem tervez God of War sorozatot, de van még remény

2018. 07. 09. 21:15

Sajnos a God of War Netflix sorozatról szóló pletykák hamisnak bizonyultak, viszont Cory Barlog a játék igazgatója jó ötletnek találná, így még lehet belőle valami.

A legutóbbi God of War játék egy igazi mesterremek lett. Nem csak a játékélmény és grafika terén hozott elismerésre méltó minőséget a game, de Kratos és fiának története is remekül sült el. Mindezt egybe véve nem csoda hát, hogy szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy esetleg Netflix sorozat készülne Kratos és Atreus kalandjai alapján.

A rossz hír, hogy Cory Barlog rövidre zárta ezeket a pletykákat. Kijelentette, hogy nem készül TV sorozat a játék alapján. A jó hír, hogy bár jelenleg nincs ilyesmiről szó, de a játék igazgatója nyitott az ötletre.

A Netflixnél azért így is lesz mit nézni, ha valami hasonlót keresünk, gondoljunk csak a Castelvania vagy a The Witcher sorozatra, ami mellett még ott van a Minecraft: Soty Mode streamelhető változata. Ha ezek a projektek jól futnak majd és a Sony és a Netflix is megtudna állapodni, akkor még egyszer abból a God of War sorozatból is lehet valami.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)