Jump to content

Munkatársakat keresnek a Left 4 Dead stúdiójánál

2018. 07. 02. 16:23

Az Evolve és a Left 4 Dead játékok mögött álló Turtle Rock néhány figyelemreméltó állást hirdetett meg, amelyekkel egy „globálisan ismert franchise” folytatásához keresnek új arcokat.

A Turtle Rock egy még eddig be nem jelentett AAA cím fejlesztéséhez keresi leendő munkatársait. A stúdió karrier oldalát felkeresve meg is szemlélhetik az érdeklődők, hogy pontosan milyen képeségekkel rendelkező szakemberekre lenne szükség, de ha csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyen játékról is lehet szó, akkor abban mi is tudunk segíteni.

Mivel a stúdió lehetőleg olyan jelöltek jelentkezését várja, akiknek már volt dolguk modern FPS-ek fejlesztésével, hovatovább dolgoztak már kompetitív oldallal is rendelkező játékokon, így nem nehéz kitalálni, hogy valami ilyesmi rotyoghat a fazekukban. Másrészt a hirdetésben úgy hivatkoznak a projekt tárgyaként szolgáló játékra, hogy egy globálisan jól ismert franchise folytatása, ami rögtön le is szűkíti a kört. A Turtle Rock esetében két játék jöhet szóba, amire ráillenek ezek a feltételek: a Left 4 Dead és az Evolve.

Ami mégis bizonytalanságra ad okot, hogy a stúdió még 2016-ban bejelentette, hogy egy olyan free-to-play co-op FPS-en dolgozik, amely dark fantasy elemekkel fog operálni. Ennél többez azóta nem is lehetett hallani róla, így lehet a hirdetések ehhez a projekthez kapcsolódnak, de az is lehet, hogy egyáltalán nem.

Az Evolve 2016-ban váltot free-to-play modellre, ami ugyan rövid időre segített a játékon, de a legutóbbi hírek már arról szóltak, hogy idén szeptember 3-án leállnak a játék dedikált szerverei. Mind az Evolve, mind pedig a Left 4 Dead folytatása nehezen képzelhető el, mint kompetitív FPS, ami tovább dönti a mérleg nyelvét a stúdió rejtélyes dark fantasy játéka felé. Hogy akkor mégis mi lehet ez az elvileg jól ismert franchise? Reméljük, hogy hamarosan ez is kiderül.

 

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)