Jump to content

Saját streaming platformon ügyködik a Google?

2018. 07. 01. 13:04

Repdesnek a pletykák, miszerint a Google szeretne magának egy szeletet a videojátékos pitéből, ezért pedig nem lenne rest saját streaming platformot indítani.

Egyes riportok azt sugallják, hogy a Google épp azon ügyködik, hogy letegye a saját streaming platformjának az alapjait, ahol aztán játékokat közvetítenének. A Kotaku több forrásra hivatkozva írt arról, hogy a Google videojáték vállalatok fejlesztőivel szervezett találkozót a GDC-n és az E3-on is. Ezen megbeszélések témája pedig nem más volt, mint egy streaming platform ötlete. A hírek egyben arról is szólnak, hogy a Google partner stúdiókat keres jövőbéli projektekkel, amiket akár készek lennének megvásárolni.

A platform, amiről a pletykák szólnak, a Yeti kódnevet viseli és már Február óta keringenek róla homályos hírek a neten. Annyi biztos, hogy mielőtt bármi hivatalosan is elhangzana, a Google előtte még alaposan le fogja tesztelni, hogy milyen fogadtatása is lenne egy ilyen platformnak. Mindenesetre valami biztosan készül náluk, elnézve, hogy folyamatosan keresik a játékiparral való kapcsolat szorosabbra fűzésének lehetőségét.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)